fbpx

Četvrtak, 11 Listopad 2018 07:30

Tamburaški orkestar HRT-a u nedjelju otvara novu sezonu

Napisao/la Redakcija

Prvi koncert ove sezone iz ciklusa U ozračju tambure, Tamburaškog orkestra HRT-a, održat će se u nedjelju, 14. listopada u 20 sati u studiju Zvonimir Bajsić (HRT). Gost na ovome koncertu bit će Krunoslav Kićo Slabinac, jedan od naših najpoznatijih pjevača zabavne i tamburaške glazbe.

Od rock-sastava preko festivala zabavne glazbe do tamburaške glazbe, Krunoslav Kićo Slabinac je tijekom karijere duge više od pola stoljeća zaslužan za mnoge omiljene hrvatske evergreene. Hit Zbog jedne divne crne žene priskrbio mu je status jednog od najpopularnijih pjevača nekadašnje države, a nakon što se usmjerio na narodnu glazbu, nezaboravnim izvedbama ovjekovječio je neke od najljepših slavonskih i tamburaških pjesama. Osim sjajnih izvedbi i svestrane glazbeničke osobnosti, publiku privlači i jedinstvenim humorom kojim su redovito popraćeni njegovi nastupi.

Posebna glazbena gošća bit će Ivana Kindl.

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
[email protected]
091/576-4485

Nedavne vijesti