fbpx

Ponedjeljak, 11 Veljača 2019 11:10

Prilikom pretresa automobila uz ukradene stvari pronašli i kokain

Napisao/la Redakcija

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 44-godišnjim državljaninom Bosne i Hercegovine zbog osnova sumnje da je počinio dva kaznena djela, teške krađe.

Sumnja se da je 7. veljače provalio u dva stana, u Jablanskoj ulici i u Ulici Mirka Viriusa, odakle je otuđio mobitel te dva laptopa i nakit, pričinivši štetu od oko 8500 kuna. Temeljen naloga suda obavljena je pretraga osobnog automobila u kojem je pronađen razni provalnički alat, dok su od osumnjičenog oduzeti laptop i mobitel koji su vraćeni oštećenima. Također, kod osumnjičenog su pronašli i oko 6 grama kokaina.

-Policijski službenici nastavljaju daljnje kriminalističko istraživanje u cilju utvrđivanja i drugih počinjenih kaznenih djela provala na području grada Zagreba- poručili su iz Policijske uprave zagrebačke.

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
[email protected]
091/576-4485

Nedavne vijesti