fbpx

Ponedjeljak, 07 Siječanj 2019 09:37

Na Sljeme, na Sljeme, na Sljeme- brojni su viđeni na Snježnoj kraljici

Napisao/la Redakcija

Vikend za nama bio je u znaku skijanja; na Sljemenu je održano još jedno izdanje Snježne kraljice, koja je i ovoga puta protekla u sjajnoj organizaciji.

Ovogodišnji pobjednici su Amerikanka Mikaela Shiffrin kojoj je ovo bila četvrta pobjeda na sljemenskom Crvenom spustu, dok je kod skijaša najbrži bio Austrijanac Marcel Hirscher. Spomenimo, kako su trojica hrvatskih skijaša ostvarili najbolje rezultate u dosadašnjoj karijeri, Istok Rodeš je bio sedmi, Matej Vidović 15., a Elias Kolega 20.

Svjetski kup na Sljemenu pratile su između ostaloga i brojne osobe iz svijeta politike; gradonačelnik Milan Bandić već tradicionalno je okrunio ovogodišnje pobjednike, a uz njega su tu bili i premijer Andrej Plenković, predsjednik Skupštine Zagrebačke županije Damir Mikuljan, načelnik Općine Bistre Krešo Gulić i brojni drugi. 

 

 

 

 

 

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
[email protected]
091/576-4485

Nedavne vijesti