fbpx

Srijeda, 19 Rujan 2018 05:53

Izložba Fotosofia 13 od petka u Galeriji Arheološkog muzeja u Zagrebu

Napisao/la AH/MM

U petak, 21. rujna u 19 sati, u Galeriji Arheološkog muzeja u Zagrebu,  otvorit će se izložba Fotosofia 13. Izložbom će biti predstavljeni radovi polaznika Fotosofije 13, seminara za naprednu fotografiju pod umjetničkim vodstvom fotografa Damira Hoyke, koji je održan tijekom lipnja ove godine.
 
Tijekom sedmodnevnog održavanja trinaeste Fotosofije, petnaest fotografa odabranih natječajem imalo je priliku proći kroz iskustvo foto-profesionalaca i učiti od najboljih na besplatnim predavanjima i radionicama. Jedan od predavača bio je Eugenio Recuenco, svjetski poznat španjolski fotograf kojeg je impresionirala kreativnost mladih fotografa i njihov napredak u samo tjedan dana.
 
Autori fotografija izložbe Fotosofije 13 Mirna Bartolić, Sara Bertić, Josipa Bjelobrk, Martina Bošković, Katica Filipović, Sinja Gerić Sattler, Ana Markezić, Miomira Medaković Topalović, Marina Ribar, Stefan Sokolovski, Vojislav Stanić, Sonja Stavrova, Josip Stević, Senja Vild i Petra Zaverski, predstavit će svoje radove u seriji po tri fotografije.

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
[email protected]
091/576-4485

Nedavne vijesti