Potrebno je samo popuniti obrazac

Grad Sveta Nedelja pomoći će svojim maturantima da lakše prođu Državnu maturu

Grad u suradnji s grupacijom EducirajMe osigurat će svim zainteresiranim maturantima s područja grada besplatno korištenje aplikacije e-Pripreme za državnu maturu
Svečana sjednica povodom Dana Grada Svete Nedelje Emica Elvedji/PIXSELL

Grad Sveta Nedelja i ove će godine omogućiti svojim maturantima lakše polaganje mature. Konkretno, Grad u suradnji s grupacijom EducirajMe osigurat će svim zainteresiranim maturantima s područja grada besplatno korištenje aplikacije e-Pripreme za državnu maturu.

Korištenjem aplikacije maturanti će se na vrijeme i kontinuirano imati priliku pripremati i tako lakše postići dobre rezultate. Pritom će im pomoći i umjetna inteligencija, što je novost u aplikaciji i prati suvremene informatičke trendove.

-Zašto ne olakšati ako je to moguće? Pravovremenom pripremom, uz dostupnu pomoć koja je na raspolaganju, maturanti imaju priliku bez traume proći ispit koji im je važan za daljnje školovanje. Želimo li visokoobrazovani kadar moramo biti spremni u njega i ulagati, a ne se žaliti da je sve manje fakultetski obrazovanih stručnjaka. Putem umjetne inteligencije, svaki polaznik može pratiti svoj napredak- pojašnjava gradonačelnik Svete Nedelje Dario Zurovec.

Korištenje aplikacije omogućuje; rješavanje ispita bilo kada i bilo gdje, na bilo kojem uređaju koji ima vezu s Internetom (računalo, mobitel, tablet), pristup svim predmetima i razinama (obvezni i izborni), rješavanje testova s prijašnjih matura, s uvidom u točna rješenja, praćenje napretka iz dana u dan i simulaciju stvarne Državne mature, interaktivnu osobnu statistiku i mogućnost uspoređivanja svojih rezultata s rezultatima ostalih korisnika, online rješavanje Državne mature – brzo, zanimljivo, edukativno, kao i dodatnu mogućnost online individualnih ili grupnih instrukcija s pomoću online učionice i interaktivnih ploča

-Uvidi li korisnik da mu pojedini zadatci nisu jasni i da bi mu dodatna pomoć dobrodošla, na raspolaganju su online individualne ili grupne instrukcije, prema vlastitim preferencijama- naglašava Zurovec.

Svi zainteresirani maturanti mole se da ispune obrazac koji je dostupan OVDJE i da ga dostave putem e-mail adrese: [email protected] ili osobno na Urudžbeni zapisnik (zgrada Gradske uprave, Trg Ante Starčevića 5, Sveta Nedelja, soba br. 9, I. kat) do 31. ožujka.

Ostalo
Sveta Nedelja