Gorički košarkaši s nestrpljenjem čekaju prve utakmice ABA2 lige

Prvi protivnik goričkim košarkašima sutra od 17 sati je Studentski centar iz Podgorice, trenutno vodeća ekipa lige, dok u četvrtak slijedi utakmica protiv Rabotničkog, a u subotu protiv Lovćena 1947
gorica-osijek-6298 Marin Sušić/HKS

Za goričke košarkaše nema odmora. Nakon što su sinoć odigrali susret HT Premijer lige protiv VROS-a, igrači i stručni stožer odmah su krenuli put Banja Luke, gdje ih od sutra čeka drugi balon ABA2 lige. Nakon što su prvi balon propustili zbog pozitivnih testova na koronu ovog puta svi su Goričani zdravi i odlučni da pokažu svoje umijeće.

-Nestrpljivo čekamo u Banja Luku da odigramo 3 utakmice s ABA2 ligašima, dakle s klubovima s kojima nikad prije nismo igrali. Nastojat ćemo se prezentirati u što je moguće boljem svjetlu. Radimo pripreme za te tri utakmice, gledali smo naše suparnike i pokušat ćemo im parirati na najbolji način- otkrio je trener Josip Sesar.

Prvi protivnik goričkim košarkašima sutra od 17 sati je Studentski centar iz Podgorice, trenutno vodeća ekipa lige, dok u četvrtak slijedi utakmica protiv Rabotničkog, a u subotu protiv Lovćena 1947.

Grad
Hrvatska
Sport
Velika Gorica
Zagrebačka županija