Goričani putuju na državno prvenstvo

Iza Pikado kluba Chill caffe Allianz uspješan je premijerni nastup u županijskoj ligi gdje su zauzeli drugo mjesto, čime je izboren nastup na državnom prvenstvu u Senju, koje će se održati krajem mjeseca. Bit će to skup koji će okupiti više od 90 pikado ekipa iz cijele Hrvatske.

-I više smo nego zadovoljni, jer sve su to novi dečki koji su po prvi puta zaigrali u nekoj pikado ligi. Najbitnije je da se pikado u našem gradu pokrenuo nakon desetak godina. Za sljedeću godinu će nam se priključiti novih pet-šest ekipa, što su dobri pokazatelji- rekao nam je Ivano Krusha, dok je zajedno sa svojim dečkima čekao Kup susret protiv prvoligaša iz Zaprešića, koji su osvojili prvenstvo prve lige.

-Tu su sve lige skupa. Dobili smo i prvoligaša i drugoligaša te smo još uvijek bez poraza. Osigurali smo završnicu županijskog Kupa iz koje dvije najbolje ekipe idu na državnu završnicu- kaže Krusha.

Niti u uzvratnom susretu Goričani nisu pokleknuli, slavili su s 2:1 što je dobra uvertira pred državno prvenstvo na koje Goričani idu s velikim ambicijama, jer želja im je pokazati kako nisu zalutali u to odabrano društvo.