Golčina Jovičića za bod Gorice protiv Osijeka, pala i prosidba na Gradskom stadionu

Nogometaši Gorice i Osijeka sezonu su okončali remijem 1-1 na Gradskom stadionu u Velikoj Gorici
Nogometaši Gorice i Osijeka sezonu su okončali remijem na Gradskom stadionu u Velikoj Gorici Jurica Galoic/PIXSELL

Nogometaši Gorice i Osijeka sezonu su okončali remijem 1-1 na Gradskom stadionu u Velikoj Gorici. Domaće je u vodstvo eurogolom doveo kapetan Aleksandar Jovičić, a poravnao je Karlo Bartolec.

Uspavanku u prvom poluvremenu prekinuo je kapetan Goričana Jovičić fenomenalnim udarcem s 30-ak metara u 30. minuti. On je prihvatio loptu na sredini igrališta, krenuo nekoliko koraka naprijed i zatim se iznenada odučio na dalekometni pokušaj koji je završio u gornjem lijevom kutu nemoćnog Ivušića.

Osijek je do poravnanja stigao uz veliku dozu sreće, Kotarski je u 68. minuti “boksao” udarac iz kuta Lovrića na rub svog kaznenog prostora, tamo se nalazio Bartolec koji je uputio udarac koji je na putu do mreže pogodio nesretnog Skrbina u glavu i prevario Kotarskog.

Bivši igrač Gorice, koji je ranije ove godine stigao kao veliko pojačanje u Osijek, Kristijan Lovrić isključen je u 81. minuti zbog neopreznog starta.

Vrhunac utakmice, dogodio se na poluvremenu, kada je pala prva javna prosidba na Gradskom stadionu. Navijač Gorice Marko, zaprosio je javno svoju djevojku Marinu, koja je rekla da. Igrači i treneri, kao i okupljeni gledatelji ispratili su ovaj emotivni trenutak gromoglasnim pljeskom.

Grad
Hrvatska
Sport
Velika Gorica
Zagrebačka županija