Vatrogasac je trenutno peti s 40 osvojenih bodova

FOTO: Vatrogasac preokretom do pobjede protiv Donje Kupčine

Paradžik, Barišić i Krasnić strijelci za pobjedu 3:1
DSC_6720

Nogometaši Vatrogasca u domaćem susretu protiv Donje Kupčine došli su do tri iznimno važna boda protiv izravnog konkurenta za mjesta koja vode u novoformiranu 1. ŽNL. Susret u svoju korist Vatrogasac je riješio s 3:1, preokrenuvši početno vodstvo gostiju.

Tek što je utakmica započela gosti iz Donje Kupčine šokirali su domaću momčad. Iz prvog dolaska u gostujući šesnaesterac gosti su poveli golom Rimca, koji je iz blizine matirao vratara Grileca. Domaći navijači bili su uvjereni kako je napadač gostiju bio u zaleđu, no zastavica pomoćnog suca ostala je spuštena te je glavni sudac Tomislav Bionda pokazao na centar.

Domaći nogometaši dodali su potom gasa, a izjednačenje je stiglo u 16. minuti golom mladoga Paradžika. Nastavio je Vatrogasac s pritiskom što je urodilo plodom u 44. minuti kada je Barišić sjajno pogodio za 2:1 i miran odlazak na odmor. Pobjedu domaće momčadi potvrdio je u 58. minuti Krasnić.

Oba sastava susret su dočela s desetoricom igrača na terenu, jer zbog međusobnog udaranja u prekidu igre isključeni su Luka Krstanović i Mihael Markulin.

1. ŽNL JUG, 22. KOLO
NK VATROGASAC – NK DONJA KUPČINA 3:1 (2:1)
STRIJELCI: 0:1 Rimac (4), 1:1 Paradžik (16), 2:1 Barišić (44), 3:1 Krasnić (58)
NK VATROGASAC: Grilec, Šošić, Paradžik, Krasnić, Kontić, Krstanović, Kirinić (od 83. Kalisar), Hrženjak (od 70. Šimek), Štefner (od 60. Antunović), Grilec, Barišić. TRENER: Vjekoslav Čavar
NK DONJA KUPČINA: Braim, M. Potesak, Brezović, F. Stupljanec, S. Stupljanec, J. Stupljanec, F. Potesak, Britvec (od 70. Uđbinac), Markulin, Rimac, A. Stupljanec. TRENER: Vladimir Marušić

Sport
Velika Gorica