FOTO: U Veliku Goricu se vratila Noć borilačkih sportova, svoje umijeće pokazali su neki novi klinci

U revijalnom tonu, uz glazbu i ples, predstavili su se; Karate klub Velika Gorica, Judo klub Pinky, Judo klub Kokica, Taekwondo klub Velika Gorica, Hrvački klub Velika Gorica 1991 te dvojac hrvačke reprezentacije– Pavel Puklavec i Karlo Kodrić
WhatsApp Image 2022-05-13 at 20.46.05

Nakon dvogodišnje pauze zbog pandemije, u Parku dr. Franje Tuđmana opet je održana već etablirana sportska manifestacija ”Noć borilačkih sportova”, na kojoj se predstavljaju velikogorički klubovi, koji njeguju jednu od borilačkih vještina.

U revijalnom tonu, uz glazbu i ples, predstavili su se; Karate klub Velika Gorica, Judo klub Pinky, Judo klub Kokica, Taekwondo klub Velika Gorica, Hrvački klub Velika Gorica 1991 te dvojac hrvačke reprezentacije– Pavel Puklavec i Karlo Kodrić. Nažalost, zbog kiše izostala su tri boksača meča, no to nije moglo pokvariti dobru večer koja je tradicionalno začinjena vatrometom.

-Ove sportašice i sportaši, postižu sjajne rezultate, kako na domaćem, tako i na međunarodnom planu. Upravo ovi mladi sportaši sjajni su promotori naše Velike Gorice, Zagrebačke županije, ali i Hrvatske, tako da se svaka uložena kuna u naše sportaše isplati deseterostruko. Ovo je prilika da brojna publika, a posebno naši najmlađi sugrađani, mogu vidjeti promociju borilačkih klubova i borilačkih sportova, a vjerujem i da će se mnogi od njih uključiti u sportske klubove na području našeg grada- kazao je predsjednik Organizacijskog odbora Noći borilačkih sportova Ervin Kolarec.

Uz sponzore i donatore, ovu priredbu već godinama podupiru krovne sportske organizacije u Velikoj Gorici i Zagrebačkoj županiji (Zajednica športskih udruga Grada Velike Gorice i Zajednica sportskih udruga i saveza Zagrebačke županije), kao i Grad Velika Gorica.

-Velika Gorica je grad sporta i naša će vrata za sportaše uvijek biti otvorena. Drago nam je što se vratila ova manifestacija, koja okuplja brojne sportaše i posjetitelje, što smo vidjeli i večeras- poruči je predsjednik Gradskog vijeća Darko Bekić.

Grad
Hrvatska
Sport
Velika Gorica
Zagrebačka županija