FOTO: Turopoljac u derbiju svladao Naftaš Ivanić

Ivan Šestok odlučio derbi

Nogometaši Turopoljca i dalje su nerješiva enigma za Naftaš Ivanić. Vodeći sastav Jedinstvene županijske lige jedina dva prvenstvena poraza ove je sezone doživio s momčadi s Kneja.

Nakon što su ih “zeleni” jesenas na Zelenjaku svladali s 3:2, sastav trenera Gorana Jelavića u jučer odigranom susretu U Kučama slavio je s 1:0, vrativši se ponovno u borbu za naslov prvaka, jer prednost sastava iz Ivanić-Grada sada je samo tri boda.

Bila je to tvrda i čvrsta utakmica koju je odlučio pogodak Ivana Šestoka u 38. minuti, nakon čega se mreže više nisu tresle. Sve u svemu zaslužena pobjeda domaćina, koji su i ovoga puta imali veliku i gromoglasnu podršku s tribina, a zadovoljni navijači igrače Turopoljca s terena su ispratili uz već standardnu himnu “I na strani i kod kuće, Kuče tuče nemoguće”.

JEDINSTVENA ŽUPANIJSKA LIGA, 17. KOLO
NK TUROPOLJAC – NK NAFTAŠ IVANIĆ 1:0 (1:0)
STRIJELAC: 1:0 Šestok (38)
NK TUROPOLJAC: Zagorac, Martinić, Čunčić, Gogić (od 92. Jandriš), Dejanović, Lučić, Šestok, Čaić (od 71. Paradžik), Mlinarić (od 84. Đuračić), Horvat, Perić (od 46. Šutalo). TRENER: Goran Jelavić
NK NAFTAŠ IVANIĆ: A. Banović, Tsutida, Rekavić, Čuni, Vrdoljak, Sabljak (od 67. D. Banović), Miličević, Krsnik, Šeremet, Souza (od 46. Božić), Sabolić (od 57. Hadaš). TRENER: Zlatko Koletić