Jedan, ali vrijedan gol

FOTO: Turopoljac golom Mlinarića porazio Kloštar

Kneje slave četvrtu uzastopnu pobjedu Turopoljca
DSC_7349

“I na strani, i kod kuće, Kuče tuče nemoguće” pjevali su u glas igrači i navijači Turopoljca nakon domaće 1:0 pobjede protiv Kloštra. Četvrta je to uzastopna pobjeda za sastav s Kneja, koji je ostao prva pratnja Interu, koji ima šest bodova prednosti.

Susret protiv Kloštra odigran je po iznimno teškim uvjetima. Vodom natopljeni teren nije bio saveznik niti za jednu momčad, a u takvim uvjetima na kraju su se bolje snašli domaći igrači koji su slavili golom Josipa Mlinarića u 48. minuti iz kaznenog udarca koje je sam iznudio.

Izazvala je ova odluka negodovanje gostujućih igrača, koji su što je utakmica više odmicala bili sve nervozniji, što je crvenim kartom u 85. minuti platio Lepotinec koji je morao na prijevremeno tuširanje.

Gosti su imali daleko više od igre u prvom dijelu, no njihovi pokušaji nisu ugrozili domaćeg vratara Bolšeca, koji se istaknuo lijepom intervencijom sredinom drugog dijela kada je obranio stopostotnu šansu najopasnijem gostujućem igraču, Jovešu.

JEDINSTVENA ŽUPANIJSKA LIGA,13. KOLO
NK TUROPOLJAC – NK KLOŠTAR 1:0 (0:0)
STRIJELAC: Mlinarić (48- 11m)
NK TUROPOLJAC: Bolšec, Domić (od 46. Šutalo), Perić, Matasić, F. Saraf, Čaić (od 85. Gogić), Čunčić, Horvat, J. Saraf, Mlinarić, Lučić. TRENER: Stiven Žitnik
NK KLOŠTAR: Platužić, Ivanković (od 68. Ivanda), Marković, Joveš (od 83. Vnučec), Skorin (od 83. Zubatović), Mizan (od 68. Kletećki), Jezerčić (od 59. Jagodin), Dodić, Lepotinec, Hanžek (od 59. Tadić), Agatić (od 83. Domitrović). TRENER: Mladen Penezić

Sport
Velika Gorica