Nakon dugo vremena obranjen naslov

FOTO: The Secret Club obranio naslov na HVIDRI, CB Vision na kraju treći

U finalnom susretu The Secret Club je s 2:1 svladao Turbinu koja je povela golom Petra Šarčevića, da bi se u junaka susreta prometnuo dvostruki strijelac Filip Kosić
DSC_4328

Slavljem igrača The Secret Cluba završilo je 31. izdanje MNT Kup HVIDRA, koji se od 29. prosinca igrao u Srednjoškolskoj dvorani. Pobjeda The Secret Cluba je zaslužena, čime je ekipa iz Zagreba obranila prošlogodišnji naslov.

U finalnom susretu The Secret Club je s 2:1 svladao Turbinu koja je povela golom Petra Šarčevića u 7. minuti. U junaka The Secret Cluba pretvorio se dvostruki strijelac Filip Kosić, koji je najprije u 9. minuti vratio stvari na početak, da bi svojim drugim pogotkom u 34. minuti gurnuo svoju momčad prema pobjedničkom trofeju.

U susretu za treće mjesto CB Vision golovima Damira Matkovića (26) i Saše Zlatara (30) s 2:0 svladao je Midas Tattoo studio. Uz treće mjesto konobarima Visiona pripala je i nagrada za Fair-play.

Uz momčadske nagrade, nagrađeni su i najbolji pojedinci – vratar Marko Brleković (Turbina), strijelac Nikica Brujić (Sport One) i igrač Filip Kosić(The Secret Club).

Sport
Velika Gorica