FOTO: ŠRU Odra i prijatelji iz Turopolja čuvaju uspomenu na Dragana Trtana

Dragan Trtan je bio dobra duša Turopolja, koja je svima ostala u lijepom sjećanju
DSC_5544

Na Ježevu u Novom Čiču u tijeku je 1. humanitarni kup Dragan Trtan, u čast prerano preminulom članu ŠRU Odre i brojnih udruga iz njegovog rodnog Turopolja, koje su i inicirale ovaj kup.

Natjecanje koje je započelo još jučer, a završit će sutra protiče u opuštenoj atmosferi, a 11 ekipa zadovoljne su dosadašnjim ulovom.

-Dragan je doista taj nježni div kojeg smo svi kao takvog pamtili. Puno svoga vremena provodio je upravo ovdje na jezeru, gdje smo njemu u čast odlučili organizirati humanitarni kup kao jedno sjećanje na njega, ali i pomoći njegovoj obitelji. Teško je nešto reći kada ode jedan tako mlad čovjek, koji je s nama svakodnevno dijelio radost i tugu. Na ovaj način želimo mu iskazati zahvalnost za sve što je napravio za Odru, a ja vjerujem kako ćemo njegovim imenom obilježavati barem jeda društveni kup- ispričao nam je predsjednik ŠRU Odre Ognjen Cahun.

Natjecanju se odazvalo 11 ekipa, no brojni prijatelji i ribolovci tijekom ova tri dana uživaju na Ježevu u ribolovu, a među njima su i dvije ekipe iz njegova rodnog Turopolja, odakle je i potekla ideja da se organizira ovaj humanitarni kup.

-Dragan je bio naš prijatelj i ovako želimo očuvati uspomenu na njega. Dragana pamtim po dobroti. To je bio naš “div”, naš Bubi, kojega je krasila dobrota i samo dobrota.

Jednostavno, on je bio neiskvaren čovjek. Nažalost, takvi ljudi prerano odlaze- prisjetio se Dragana, jedan od njegovih prijatelja Zoran Smrekar.

Završetak natjecanja je sutra u 12 sati, a kakva je atmosfera na Ježevu pogledajte u našoj galeriji.

Događanja
Grad
Hrvatska
Sport
Velika Gorica
Zagrebačka županija