Nakon 11 godina

FOTO: Sajam cvijeća vratio se u Veliku Goricu

Posjetitelji ovoga vikenda mogu uživati u bogatoj i raznolikoj ponudi cvijeća, kupiti nešto na buvljaku, počastiti se štruklama Ivane Belošević, dok je za najmlađe pripremljen animacijski park
DSC_8644

Nakon 11 godina u Veliku Goricu ponovno se vratio Sajam cvijeća. Događanje u Parku dr. Franje Tuđmana organizira Turistička zajednica grada Velike Gorice, a što posjetitelji mogu očekivati otkrila nam je direktorica Maja Toth.

– Danas i sutra u Parku dr. Franje Tuđmana imamo tri izlagača s vrlo bogatom i raznolikom ponudom, za svakoga po nešto. Tu su i naše Buvljakuše koje se uvijek rado odazovu svakom pozivu Turističke zajednice da podrže događanja koja organiziramo. Za djecu smo pripremili mali animacijski park tako da se cijela obitelj može počastiti štruklama Ivane Belošević, kupiti nešto za uređenje vrta ili okućnice, a djeca se mogu zabaviti. Pred nama je lijep vikend, a Sajam cvijeća gradit ćemo i ubuduće, rekla je Toth.

Sajam cvijeća danas je posjetio i gradonačelnik Krešimir Ačkar koji se zahvalio svima koji ulažu napore kako bi obogatili društveni život u gradu.

– Svjedoci smo koliko u posljednja dva tjedna svakodnevno imamo događanja u Velikoj Gorici. Danas svjedočimo povratku Sajma cvijeća, a to je samo početak. Vjerujem da će ovakve humanitarne akcije postati tradicija i dio identiteta našeg grada. Napravili smo velike iskorake i nastavit ćemo dalje brendirati Veliku Goricu kao najpoželjniji grad za život u Republici Hrvatskoj.

Također, Toth je ovom prilikom podsjetila kako se sljedeći vikend održavaju Dani mladih.

– Dani mladih donose zaista mnogo sadržaja: bogate programe robotike, škole drona i inovacija vezanih uz umjetnu inteligenciju, organiziramo PlayStation turnir i pub kviz, a tu je i škola fotografije te njihova završna izložba. Ova dva vikenda bogata su događanjima, a onda slijedi stanka do rujna.

 

Događanja
Velika Gorica