FOTO: Rukometni savez Zagrebačke županije novčano nagradio Josipu Mamić i Doru Krsnik

Uz lijepe želje Rukometni savez svoje je ambasadorice nagradio i novčanim nagradama, kako bi im se barem malo odužili za sve ono lijepo što su priredile posljednjih tjedana
DSC_8547

Dugo Selo i Velika Gorica gradovi su iz čijih sredina dolaze dvije brončane rukometašice s Europskog prvenstva. Josipa Mamić i Dora Krsnik svojim su igrama uvelike doprinijeli najvećem reprezentativnom uspjehu, ali i promociji svojih sredina, kao i cjelokupne Zagrebačke županije. Tim povodom u prostorijama Rukometnog saveza Zagrebačke županije u Dugom Selu prigodno su ih dočekali i nagradili predstavnici Saveza, čestitavši im na svemu što su napravile proteklih tjedana.

-Ovo je mali znak pažnje. Svojim rezultatom podigli ste rejting rukometnog sporta u Hrvatskoj, a samim time i našem Savezu koji sljedeće godine slavi 20 godina rada. Ovime ste nam na najljepši način čestitale nadolazeći rođendan- kazao je predsjednik Saveza Miroslav Ivić.

Uz lijepe želje Rukometni savez svoje je ambasadorice nagradio i novčanim nagradama, kako bi im se barem malo odužili za sve ono lijepo što su priredile posljednjih tjedana.

Dugo Selo
Grad
Hrvatska
Sport
Velika Gorica
Zagrebačka županija