Uzbudljiv sportski vikend

FOTO: Rijeci 13. Trofej ban Jelačić. Domaćinima pohvale za organizaciju

Sudjelovalo je 400-tinjak mladih nogometaša
448023534_1003156348118672_1989164142941354629_n

Nogometni klub Ban Jelačić tijekom subote i nedjelje na igralištu u Vukovini s uspjehom je organizirao 13. Trofej ban Jelačić koji je okupio 28 ekipa s 400-tinjak mladih nogometaša, ali još više zadovoljnih posjetitelja.

-Turnir je i ove godine nadmašio sva očekivanja. Iako praćen vrlo visokim temperaturama i nemilosrdnom sparinom, ipak je to bio uzbudljiv sportski dan. Bilo je bučno, nagužvano i odlično!- poruka je iz Vukovine, gdje se zahvaljuju svima koji su na bilo koji način pripomogli u organizaciji.

-Hvala Branku Pavlici koji je zaslužan za natjecateljski dio turnira, a najviše hvala našim roditeljima i ostalim volonterima na čijim leđima počiva cijela logistika! Veliki ste motor i snaga za dalje!

Ovogodišnji pobjednici turnira su nogometaši Rijeke, koji su tako osvojili Ligu prvaka, pobjedom protiv Osijeka u finalu. Europsku ligu osvojila je Lokomotiva, a Konferencijsku Barca Academy iz Budimpešte! Na tronu Konferencijske lige našli su se limači Bana Jelačića koji su na kraju zauzeli treće mjesto.

-Umor je prisutan, no kada prevladava zadovoljstvo, sve je dobro. Bilo je super, reakcije roditelja i klubova su i više nego pozitivne. Sklopili smo nova prijateljstva i već sada imamo u planu neke nove aktivnosti, no ne bih previše o tome. Raduje nas što su svi koji su bili u Vukovini otišli zadovoljni, a zasluge za takvo domaćinstvo pripadaju našim volonterima koji su odradili lavovski posao- rekao nam je voditelj Škole nogometa NK Ban Jelačić Josip Mihanović.

KONAČNI POREDAK
LIGA PRVAKA: 1. HNK Rijeka, 2. NK Osijek, 3. Studentski grad, 4. Sturm Graz
EUROPSKA LIGA: 1. NK Lokomotiva, 2. NK Zadarnova, 3. HAŠK, 4. HNK Gorica
KONFERENCIJSKA LIGA: 1. Barca Academy Budapest, 2. HNK Šibenik, 3. NK Ban Jelačić, 4. NK Segesta

FOTO: NK Ban Jelačić

Sport
Velika Gorica