Započele pripreme

FOTO: Rajko Vidović okupio nogometaše Gorice

Momčad Gorice pripreme će odrađivati doma, u Velikoj Gorici, gdje će i imati prvu provjeru - 6. lipnja u 18:30 sati protiv bugarskog Hebara
DSC_0181

Mjesec dana od posljednje prvenstvene utakmice, nogometaši Gorice okupili su se na pomoćnom terenu Gradskog stadiona i krenuli s pripremama za novu sezonu.

Na prvoj prozivci trenera Rajka Vidovića bilo je sljedećih 28 igrača: Ivan Banić, Karlo Žiger, Božidar Radošević, Krešimir Krizmanić, Mateo Leš, Mario Maloča, Mario Matković, Dino Štiglec, Ino Vuko, Jurica Pršir, Andrej Lazarov, Luka Kapulica, Merveil Ndockyt, Josip Mitrović, Valentino Majstorović, Nikola Vujnović, Ante Matej Jurić, Caio Cruz, Patrik Jug, Vinko Skrbin, Zvonimir Josić, Đuro Giulio-Đekić, Luka Brlek, Luka Vrzić, Lovro Nezirović, David Sim, Toni Majić i Jakov Gurlica.

Kroz par dana bi se ekipi trebali priključiti još Arona Fall i Sekou Matar Sagna koji su opravdano izostali s današnjeg prvog treninga, a prva pojačanja tražit će se na napadačkim pozicijama.

-Nedostajalo nam je golova tako pa sigurno da ćemo prvo gledati napadače, bočne igrače, da imamo adekvatne zamjene za postojeće. Također, kod nas ima uvijek atraktivnih igrača pa je moguće da će biti još nekih odlazaka, ali pratimo što se događa na tržištu i pravovremeno ćemo reagirati – rekao je trener Vidović.

Momčad Gorice pripreme će odrađivati doma, u Velikoj Gorici, gdje će i imati prvu provjeru – 6. lipnja u 18:30 sati protiv bugarskog Hebara.

Sport
Velika Gorica