FOTO: Proglašeni najbolji županijski sportaši, Davoru Štubanu posthumno Priznanje

Na Sportsko-rekreacijskom centru Velika Gorica Zajednica športskih udruga i saveza Zagrebačke županije proglasila je najbolje u sportu za 2020. godinu

Na Sportsko-rekreacijskom centru Velika Gorica Zajednica športskih udruga i saveza Zagrebačke županije proglasila je najbolje u sportu za 2020. godinu.

Najbolja sportašica je Samoborka Helena Vuković, inače članica Judo kluba Profectus Samobor, velikogorički atletski as, Dino Bošnjak najbolji je sportaš, dok su ekipna priznanja primili HNK Gorica te ženska ekipa Hockey kluba Zelina. Najbolji sportaš s invaliditetom je Velimir Šandor, član Atletskog kluba osoba s invaliditetom Uspon.

-Naši su sportaši najbolji promotori Zagrebačke županije u zemlji i svijetu. Imamo oko 25 tisuća sportaša, što je ogromno bogatstvo. Mi im osiguravamo uvjete za što bolje i kvalitetnije treniranje, a oni iz nova svake godine donose odličja u Zagrebačku županiju- istaknuo je čestitajući laureatima župan Stjepan Kožić.

Posebno priznanje posthumno je primio dugogodišnji tajnik Zajednice športskih udruga i saveza Grada Velike Gorice Davor Štuban.