FOTO: Proglašena najbolja jela na ovogodišnjoj fešti „Kaj su jeli naši stari“

Pod velikim šatorom od 22 sata brojne posjetitelje Vrbovca zabavlja Halid Bešlić
k2

Drugi je dan najveće vrbovečke gastro-manifestacije „Kaj su jeli naši stari“. U subotu su proglašena najbolja jela na ovogodišnju temu tikvanje (buće).

Stručni u sastavu: chef Tomislav Špiček, delikates-majstor i kuhar PIK-a Vrbovec Marko Lučić te glavni kuhar Restorana „Marija“ Antonio Koprić ocijenio je 13 juha i toliko kolača (bučnica), te odlučio da je najbolju juhu (čušpajz) spravila Udruga žena Pirakovec, drugo mjesto osvojile su žene Tučenika, a treće članice SUH Vrbovec.

Najbolju bučnicu pripremile su žene Gaja koje su, po izboru mjesto svih 13 Udruga, pripremile i najbolji čušpajz.

Nagrade i priznanja dobitnicima su uručili gradonačelnik Denis Kralj i direktorica TZ Grada Vrbovca Jasna Benedik.

Manifestacija se zahuktala, a njen se vrhunac očekuje noćas i sutra. Pod velikim šatorom od 22 sata brojne posjetitelje Vrbovca zabavlja Halid Bešlić.

Događanja
Grad
Hrvatska
Vrbovec
Zagrebačka županija