Prvaci kod gradonačelnika Ačkara

FOTO: Pioniri Gorice za povijest: Ovdje odiše pozitivna vibra, a to je garancija uspjeha i pobjede

Pobjedom 4:3 protiv Rijeke, pioniri Gorice postali su prvacima Hrvatske, a tim povodom igrače, stručni stožer i vodstvo Škole nogometa primio je i prigodno nagradio gradonačelnik Krešimir Ačkar i zamjenik mu Neven Karas
DSC_7550

Kod mladih nogometaša Gorice polako se sliježu dojmovi nakon povijesnog osvajanja naslova prvaka Hrvatske. Pobjedom 4:3 protiv Rijeke, pioniri Gorice postali su prvacima Hrvatske, a tim povodom igrače, stručni stožer i vodstvo Škole nogometa primio je i prigodno nagradio gradonačelnik Krešimir Ačkar i zamjenik mu Neven Karas.

-Ovo je povijesni uspjeh. Čestitka svima na ovom uspjehu. Hvala Gradu što nas prati, jer to nam puno znači, jer bez te podrške ni ovaj rezultat ne bi došao- naglasio je direktor Škole nogometa HNK Gorice Slavko Perković.

Trener koji je sa sjajnom generacijom mladića dosanjao ono čemu svi streme je Boris Trivunov.

-Prije tri godine sam se skrasio u HNK Gorici i moram priznati kako mi je ovdje jako ugodno i lijepo raditi. Ponosan sam na sve ove dečke koji su napravili povijestan i veliki rezultat. Mislim da dečki još uvijek nisu svjesni što su napravili- rekao je Trivunov uz poruku;

-Moja poruka dečkima je da nastave raditi i da se ne zadovolje s ovim što smo postigli, već da nastave naporno raditi kako bi to bilo još i bolje.

Gradonačelnik Krešimir Ačkar čestitajući mladim igračima na velikom uspjehu poručio je kako su oni istinski šampioni i ponos Velike Gorice.

-Ovo je povijesni trenutak za Veliku Goricu, jer osim velike četvorke i Lokomotive nikada nitko drugi nije postao prvakom Hrvatske. Vaša pobjeda, trofeji osvojeno prvenstvo nešto su puno snažnije nego što ste prvotno mislili. Kad pogledam rad, trud i ljude kojima ste okruženi moram priznati kako ste u dobrim i sigurnim rukama. Ovdje odiše pozitivna vibra, a to je garancija uspjeha i pobjede, a upravo to se dogodilo vama- kazao je gradonačelnik Ačkar, a lijepim željama pridružio se i njegov zamjenik Neven Karas.

-Pridružujem se čestitkama ispred HRK Gorice i nadam se kako ćemo i mi u budućnosti u klubu imati takvu generaciju koja će poći vašim stopama i donijeli u Veliku Goricu jedan ovakav uspjeh- poručio je zamjenik gradonačelnika Neven Karas, ponovivši još jednom kako je naglasak gradske politike za sport upravo poticanje mlađe dobnih kategorija u svim sportovima.

Sport
Velika Gorica