FOTO: Oslabljena Gorica namučila prorijeđeni PPD Zagreb

+5 za PPD Zagreb, najmanja je pobjeda sastava trenera Ivice Obrvana na domaćim parketima, što dovoljno govori kakav j otpor pružila domaća momčad

Rukometaši PPD Zagreba ostvarili su očekivanu 27:22 pobjedu protiv Gorice u 7. kolu Paket 24 Premijer Lige – Lige za prvaka.

Domaćin, HRK Gorica iako u znatno oslabljenom sastavu, jer zbog ozljeda nije bilo Filipa Goričaneca i Dominika Novaka, a zbog bolesti susret je s klupe za pričuve odgledao vratar Tomislav Sladoljev, dok je Lucijan Bura u igri sudjelovao s minimalnom minutažom. Isto tako, i gosti su u Velikoj Gorici zaigrali u prorijeđenom sastavu, jer su im nedostajali David Mandić, Zvonimir Srna, Marin Šipić i Ivan Čupić.

+5 za PPD Zagreb, najmanja je pobjeda sastava trenera Ivice Obrvana na domaćim parketima, što dovoljno govori kakav j otpor pružila domaća momčad. Tek u završnici prvog dijela Zagrebaši su se odvojili na tri razlike, da bi se na odmor otišli rezultatom 11:9 za goste, koji su u drugom dijelu iskoristili igrački deficit domaće momčadi.

Igrali su Goričani hrabro, no za nešto više nije bilo snage, a u više navrata spriječio se i vratar Slavić koji je imao 12 obrana. Napadački je PPD vukao bivši igrač Gorice Davor Ćavar.

U domaćim redovima vratar Mislav Turčić vrlo dobro je zamijenio Sladoljeva obranivši devet lopti, dok je prvi strijelac bio Ivan Laljek sa sedam zgoditaka.

PAKET24 PREMIJER LIGA – LIGA ZA PRVAKA, 7. KOLO
HRK GORICA – PPD ZAGREB 22:27 (9:11)
HRK GORICA: Turčić 9 obrana, Ceković 2, Turkalj, Laljek 7, Baković, Čakarić 3, Svržnjak 2, Jozepović , Sladoljev, Cvitaš, Bura 2, Barišić, Tomašić 3, Cikatić, Gal 3. TRENER: Andrija Nikolić
PPD ZAGREB: Čavar 6, Faljić 3, Klarica 2, Gojun 1, Slavić 12 obrana, Klis 3, Ivić, Kraljević, Perić, Musa 1, Sirotić 1, Matanović 4, Mandić, Ravnić 1, Leimeter 3, Grubišić 2. TRENER: Ivica Obrvan