FOTO: Nogometaši Gorice otputovali na pripreme u Medulin

Nogometaši Gorice po planu i programu odrađuju pripremni period. Nakon desetodnevnog rada u Velikoj Gorici gdje je odigran i prijateljski susret protiv Lokomotive (2:2), momčad se danas zaputila na pripreme u Medulin, gdje će se brusiti forma za proljetni start i domaću utakmicu protiv Osijeka.

Put Medulina krenula su 23 igrača te tri vratara, a u planu je odigravanje četiri utakmice u sklopu Arena Cupa. Prva je na rasporedu već sutra protiv Žarkova, u ponedjeljak se igra protiv Slavoja, u četvrtak se igra s Istrom 1961, a ovisno o plasmanu u skupini, posljednja utakmica na rasporedu je za vikend.

-Ne mogu reći da mi rezultat nije u prvom planu, no želim vidjeti da smo napravili korak naprijed u odnosu na ovu polusezonu. Momčad je uigrana, potrebno je da se ovi momci koji su došli da se uklope. Želje je da uhvatimo natjecateljsku formu odmah od prvog kola- rekao nam je uoči odlaska trener Sergej Jakirović, koji se nada dolasku još jednog do dva igrača.

-Moja su očekivanja dolazak još jednog do dva igrača na kojima se radi. No znate kako ja kažem nije problem pronaći igrača, problem ga je platiti- kazao je Jakirović, prema čijem mišljenju je u borbi za pozicije koje vode u Europu najviše izgubila Rijeka koju su napustili Kvržić, Župarić i Punčec.

-Mi vrebamo svoju priliku, ali još jednom ću naglasiti kako ni jedna utakmica u Ligi 10 nije lagana. Proljeće će biti još teže nego jesenas, pogotovo s ekipama s dna ljestvice- zaključio je strateg HNK Gorice, koji je zadovoljan viđenim od strane Golubickasa, koji je ove zime pojačao redove goričkog prvoligaša.