Ovogodišnja manifestacija nadmašila je lanjsku

FOTO: “Najlepše je biti muzikaš“ mnoge nije ostavila ravnodušnima te ih je izmamila na otvoreno

Marijogorički trg ispred župne crkve i ove nedjelje bio je prepun dobrih vibracija i atmosfere
370603613_1263131024228363_4394367787201051638_n

Marijogorički trg ispred župne crkve i ove nedjelje bio je prepun dobrih vibracija i atmosfere. Unatoč visokoj temperaturi koja je žarila i palila Marijom Goricom posljednjih desetak dana, manifestacija „Najlepše je biti muzikaš“ mnoge nije ostavila ravnodušnima te ih je izmamila na otvoreno. Srećom, velika crkva stvarala je i veliku hladovinu, pa su i izvođači i publika ipak imali malo bolje uvjete.

Iako je ova manifestacija bila prekinuta koju godinu, nakon povratničke manifestacije održane prošle godine u zatvorenom prostoru, ovogodišnja je bila za koplje bolja nego lani. Glazbeni sastavi koji danas, ili su nekada, žarili i palili zaprešićkim krajem predstavili su se publici u najboljem svijetlu, a mnogima je izvuklo na površinu i određena sjećanja. Dioleni, Čale i prijatelji, Fiškali, Domino, Nemir, Slatka tajna,… samo je dio izvođača koji je dodatno zagrijavao atmosferu u Mariji Gorici, a veliko finale bio je koncert skupine Chicas iz Slovenije.

Zadovoljna je cijelom manifestacijom bila načelnica Općine Marija Gorica Marica Jančić koja je istaknula kako je ovo točka na „i“ ovogodišnjeg ljeta u Mariji Gorici koje je ponudilo za svakog po nešto, a najavila je i jesensku manifestaciju štrudlijadu i kestenijadu. Voditelj programa i poznati glazbenik Ivan Fiolić Fio nije krio oduševljenje posjetom i odazivom publike, a posebno su ga oduševile članice skupine Chicas koje su na kraju zasvirale među publikom.

Događanja
Marija Gorica