FOTO: Mraclin rutinski preko Posavca dalje u Kupu

Nogometaši Mraclina nisu dozvolili iznenađenje u prvom kolu Kupa Nogometnog saveza Velike Gorice. U gostima kod Posavca, Parikožari su rutinski odradili susret te na kraju ostvarili pobjedu od 3:0 koja je mogla biti i uvjerljivija, da su napadači bili samo malo precizniji u završnicama akcija.

Na prvi se pogodak čekalo svega deset minuta. Nakon prekida kojeg je izveo Filip Onić najviši u šesnaestercu domaćina bio je Josip Jurič, koji je glavom pogodio za vodstvo gostiju koji do podebljanja prednosti dolaze u 25. minuti.

Ivan Kos sjajno je proigrao Brunu Augustića koji je izašao sam pred vratara kojeg je zaobišao za drugi zgoditak Mraclina, koji je točku na „i“ stavio u 80. minuti preko danas raspoloženog Filipa Onića, koji je dobru partiju na kraju zaokružio zgoditkom.

KUP NSVG, 1. KOLO
NK POSAVEC – NK MRACLIN 0:3 (0:2)
STRIJELCI: 0:1 Jurić (10), 0:2 Augustić (25), 0:3 Onić (80)
NK POSAVEC: M. Kučan, Benkovčić (od 84. D. Kučan), J. Breščaković, A. Breščaković, Mirenić, Buzov, Budinski, M. Breščaković, Vranek (od 78. Novosel), Bencek, Župetić (od 57. Ščrbak). TRENER: Igor Mostarlić
NK MRACLIN: Dražić (od 87. Marić), Petravić, Domitrović, Onić, Augustić (od 82. Cota), Jurič, I. Kos, Kapović (od 83. Dolibašić), M. Kos, Skrbin, Kolarić (od 65. Lučić). TRENER: Marko Pancirov