FOTO: Lovačko društvo Fazan Brezovica-Kupinečki Kraljevec ima novu streljanu

Povodom otvorenja nove streljane kojom će se koristi Lovačko društvo Fazan Brezovica-Kupinečki Kraljevec, za vikend je na streljani u Kupinečkom Kraljevcu uz svečano otvorenje, održano i natjecanje s velikim odazivom strijelaca te ekipa

Povodom otvorenja nove streljane kojom će se koristi Lovačko društvo Fazan Brezovica-Kupinečki Kraljevec, za vikend je na streljani u Kupinečkom Kraljevcu uz svečano otvorenje, održano i natjecanje s velikim odazivom strijelaca te ekipa.

Odazvalo se nedjeljnom natjecanju više od stotinu strijelaca koji su nastupili za jednu od 25 ekipa, među kojima je najuspješnija bila druga ekipa Streljačkog kluba Turopolje Lukavec koju je predvodio legendarni hrvatski strijelac i sudionik Olimpijskih igara u Barceloni 1992. godine Željko Vađić. Uz njega pobjedničku su ekipu još činili Matej Vukoić, Silvio Varga, Ivica Vukoić mlađi, Danijel Škunca i Mario Čolig. Iza njih su se smjestili strijelci Srne iz Donje Zeline te Šljuke iz Zlatar Bistrice.

Osim u gađanju glinenih golubova strijelci, ali i brojni posjetitelji mogli su uživati i u bogatoj gastronomskoj ponudi koju su pripremili vrijedni domaćini.