FOTO: Kurilovec i Lukavec bez pobjednika i golova

Bez pogodaka u turopoljskom derbiju, iako je bilo šansi s jedne i druge strane
DSC_6195

Lijepo i toplo vrijeme privuklo je na SRC Udarnik na trećeligaški derbi između domaćeg Kurilovca i Lukavca dvjestotinjak gledatelja koji su mogli uživati u kako bi rekli stručni komentatori pravoj prvenstvenoj utakmici. Tvrda i čvrsta utakmica s podosta prilika s jedne i druge strane završila je bez pogodaka, čime su najmanje mogli biti zadovoljni okupljeni gledatelji, kojih je prema mišljenju potpisnika ovih redaka bilo ipak premalo. No, to je rasprava za neku drugu temu.

Utakmicu su bolje otvorili gostujući igrači koji su odmah u prvoj minuti zaprijetili preko Antonija Vujičića, čiji je udarac završio uz vratnicu domaćeg vratara Leona Išeka, koji je lijom paradom zaustavio udarac Marka Cimeše u 15. minuti. Zaprijetio je potom Kurilovec preko Selmana i Turkalja. Uslijedili su potom pokušaji gostiju koji su zaprijetili preko Povoljnjaka i Grozdeka koji nisu pronašli put do domaće mreže.

Gostujući trener Slaven Batovanja mogao je biti zadovoljan prikazanim od strane svojih igrača, dok smo dojma kako su domaćini ipak ostali prerezervirani u prvih 45. minuta. No, demantirali su nas u nastavku kada su zagospodarili terenom. Anićev gol pod stalnom opsadom bio je u posljednjih petnaestak minuta no njegova je mreža ostala netaknutom.

Nakon što su na premijeri jedna i druga momčad osvojile po bod na gostovanjima u Pešćenici i Odranskom Obrežu, i u drugom proljetnom nastupu Kurilovec i Lukavec došli su do boda, no ono što je zabrinjavajuće podatak je kako obje momčadi ovog proljeća još nisu postigle niti gol.

3. NL CENTAR 19. KOLO
NK KURILOVEC – NK LUKAVEC 0:0
NK KURILOVEC: Išek, Artuković (od 74. Blagoev), Turkalj, Selman, Pezo, Bolješić, Šarić, Stojaković (od 87. Bakula), Završki, Resler, Ćosić. TRENER: Senad Harambašić
NK LUKAVEC: Anić, Žuljević, Marijan Grdenić, Quni (od 65. Vidaković), Vujičić (od 65. Raužan), Grozdek, Cimeša (od 81. Matić), Marko Grdenić, Povoljnjak, Talan, Banić. TRENER: Slaven Batovanja

Grad
Hrvatska
Sport
Velika Gorica
Zagrebačka županija