FOTO: Kazalište Škrabe po prvi puta gostovalo u Pribiću

Predstava “Oko jedne hiže” kojom je autor i redatelj Nino Škrabe prošle godine proslavio 50 godina umjetničkog djelovanja odigrana je s velikim uspjehom u srcu Doline kardinala, u Pribiću. Bilo je to prvo gostovanje Kazališta Škrabe s ovom predstavom, a za njezino izvođenje u Pribiću najzaslužniji su Turistička zajednica općine Krašić na čelu s načelnikom Krašića Josipom Petkovićem Fajnikom, Nogometni klub Pribić ispred čijih se prostorija predstava odigrala te dobri duh Pribića i Dola, Josip Bakalas.

Brojna pribićka publika s puno je pljeska i smijeha pozdravila jaskanske glumce predvođene kazališnim legendama Želimirom Hrkovićem i Deanom Skokom, a organizatori na čelu s vrijednom upravom i članovima Nogometnog kluba Pribić za sve gledatelje, glumce i tehniku pripremili su nakon predstave bogatu gozbu.

-Da se ne bi reklo da se u Pribiću igra samo dobar nogomet i održavaju najbolje fešte, u Pribiću se i kulturno uzdiže. Iznimno smo sretni, a također možemo reći i ponosni što se pokazala velika zainteresiranost publike i što nam je svima zajedno ova predivna glumačka ekipa, od kojih neki vuku korijene baš iz našeg kraja, ispunila srca i na pravi način završila “Ljeto u Pribiću”. Bilo je preodlično i veselimo se budućim susretima- poručili su iz Nogometnog kluba Pribić.

Predstava “Oko jedne hiže” izvedbom u Pribiću otvorila je sezonu svojih gostovanja, jer već 22. rujna svi zainteresirani mogu ju pogledati u Donjoj Kupčini.