FOTO: Igor Mostarlić okupio nogometaše Posavca

S pripremama za novu sezonu jučer su službeno započeli nogometaši Posavca
DSC_0334

S pripremama za novu sezonu jučer su službeno započeli nogometaši Posavca. Za kormilom kluba ostao je Igor Mostarlić, koji je momčad preuzeo na polusezoni prošle zime. Proljetos je odradio tek jednu prvenstvenu utakmicu u Kloštru, tako da je ovo za njega i momčad novi početak za koji svi vjeruju da će biti uspješan.

-Prekid prvenstva i ta neizvjesnost bio je najgori period za sve nas zaljubljenike u nogomet. Nadam se da je to iza nas i da se okrećemo ljepšim stvarima- rekao nam je nakon sinoćnjeg treninga Mostarlić.

-Trebali smo krenuti 1. kolovoza, no kako je start prvenstva pomaknut tjedan dana morali smo započeti s radom. Vjerujem kako će nam četiri tjedna priprema biti dovoljna da budemo spremni. Ovaj tjedan ćemo se skupljati, a od sljedećeg tjedna kreće ozbiljan rad- istaknuo je Mostarlić.

Za Posavec će ovo biti druga sezona među županijskim prvoligašima, a rezultatska ljestvica postavljena je nešto više te se od igrača očekuje da se ostanak osigura čim prije te da se sezona odigra bez prevelikih stresova. U tom cilju prošlogodišnjoj momčadi priključeni su Domagoj Abramović i Vjeko Šumić.

-Vjerujem kako će naš teren u Leknenom biti neosvojiva tvrđava te da se od ovdje neće lako odnositi bodovi- otkrio nam je Mostarlić prvenstvenu želju.

Do prvenstvenog starta momčad će odigrati prijateljske utakmice protiv Meštrice i Turopolja, a sudjelovat će i na turniru u Mičevcu.

Hrvatska
Općina
Orle
Sport
Zagrebačka županija