Započela kampanja za parlamentarne izbore

FOTO: HDZ u Velikoj Gorici predstavio listu za I. izbornu jedinicu. Plenković: Imamo odličan tim i sjajne ljude

Predsjednik HDZ-a Andrej Plenković rekao je da ulaze u izbornu utakmicu sa svojim postignućima koja su ostvarili u proteklih osam godina tijekom kojih su Hrvatsku učinili boljom državom i boljim društvom
DSC_1904

Velikogorički HDZ predstavio je na Ključić Brdu kandidacijsku listu za I. izbornu jedinicu čiji je nositelj aktualni premijer Andrej Plenković.

Predsjednik HDZ-a rekao je da ulaze u izbornu utakmicu sa svojim postignućima koja su ostvarili u proteklih osam godina tijekom kojih su Hrvatsku učinili boljom državom i boljim društvom.

-Hvala vam na svemu što radite za HDZ i Veliku Goricu, ali i za sve druge općine u ovom dijelu Zagrebačke županije. Zaista ste pokazali da ste jedna tvrđava HDZ-a i da ponovno zahvaljujući vama možemo računati na uspjeh- rekao je Plenković, kazavši kako se na listi odreda nalaze ugledni i prepoznati ljudi.

-Ovo je sjajna lista. Daleko najjača u prvoj izbornoj jedinici s ambicijama da ponovno budemo stranka koja će dobiti najveću potporu birača. Ovo je sjajan tim za koji sam uvjeren kako će u naredna dva tjedna obilaziti Veliku Goricu, Zagreb, Rugvicu i ostale dijelove naše izborne jedinice kako bi pokazali naša postignuća u ovih osam godina- naglasio je Plenković, poručivši kako je stranka ostvarila sve svoje strateške ciljeve, istaknuvši pri tome da je program HDZ-a konkretan i najbolji.

Upravo zbog toga predsjednik Plenković je siguran “da će hrvatski čovjek na izborima 17. travnja voditi računa da državu daje u ruke onima koji posao znaju i koji su mu posvećeni”.

-Nikada niti jedan premijer nije odao takvu počast, toliko radova, toliko poštovanje i toliko svega toga što smo željeli svih ovih godina, kao što je naš predsjednik Vlade Andrej Plenković. Nikada lakše, nikada bolje i nikada jednostavnije nije bilo ići u izbore koji su pred nama, jer u godinama koje su iza nas nikada nismo više napravili za našu Veliku Goricu. Nikada toliko u povijesti krucijalnih i važnih stvari nismo mogli sanjati da ćemo realizirati, kao što je bio slučaj za aktualne Vlade i premijera Andreja Plenkovića- istaknuo je velikogorički gradonačelnik Krešimir Ačkar, zahvalivši se Vladi i premijeru na svekolikoj podršci.

Uz Plenkovića na listi u I. izbornoj jedinici još su Željko Reiner, Nina Obuljen Koržinek, Krešimir Ačkar, Darko Klasić (HSLS), Marko Milić, Ljubica Lukačić, Alemka Markotić, Mato Čičak, Maksimilijan Šimrak, Mario Župan, Tugomir Majdak, Ivica Miškulin i Josip Lucić.

-Motivirani smo i mobilizirani za ove parlamentarne izbore. Želimo nadogradnju ove sjajne atmosfere i rezultata koje naši kolege u Velikoj Gorici i drugim općinama ostvaruju proteklih godina. Imamo odličan tim i sjajne ljude, to je dobra kombinacija mladosti i iskustva, tako da vjerujem da će ova lista biti pobjednička- zaključio je predsjednik HDZ-a Andrej Plenković.

Politika
Velika Gorica
Zagrebačka županija