Uz Dan MO Lukavec

FOTO: Folklorijada KUD-a Stari grad Lukavec oživjela neke davne igre

Igrale su se igre nošenja jajeta u žlici, povlačenja konopa, skakanja u vreći, hodanja u paru s povezanim nogama i graničar
441580231_1042660367392606_2039180849628795035_n FOTO: KUD Stari grad Lukavec

U sklopu programa proslave Dana mjesta Lukavec u subotu je na prostoru Nogometnog kluba Lukavec održana Folkorijada, koja se nakon covid godina vratila u još boljem i ljepšem izdanju.

Ove godine su sudjelovale KUD-a Čiče, Nova Zora, Gradići te dvije skupine KUD-a Stari grad. Igrale su se igre nošenja jajeta u žlici, povlačenja konopa, skakanja u vreći, hodanja u paru s povezanim nogama i graničar.

-Ova su predivna djeca bez obzira na sunce, vrućinu i umor bez žalbi i s osmijehom na licu cijeli dan uživala u igrama. Drago nam je da smo bili domaćini ovako predanoj i motiviranoj djeci te da im možemo pružiti priliku za druženje. Čestitamo svim sudionicima na ostvarenim rezultatima i zahvaljujemo im na odazivu. Također zahvaljujemo i našem gradonačelniku Krešimiru Ačkaru, pročelnici UO za predškolski odgoj, školstvo i društvene djelatnosti Lani Krunić Lukinić te Mjesnom odboru našeg Lukavca-poručili su iz KUD-a Stari grad Lukavec i pozvali sve da danas od 18 sati dođu na godišnji koncert u Društvenom domu u Lukavcu.

FOTO: KUD Stari grad Lukavec

Događanja
Velika Gorica