Prva finalistica 30. Miss Hrvatske

FOTO: Ema Helena Vičar nova Miss Zagrebačke županije

Njezinom pratiljom je proglašena Leticija Hajnić
Miss Zagrebacke zupanije Ema Helena Vičar Božidar Banov za Miss Hrvatske/ PR

Prvi u nizu od dvadeset županijskih izbora, Miss Zagrebačke županije za 30. Miss Hrvatske, održan je u dvorani Pučkog otvorenog učilišta u Velikoj Gorici. Sedam lijepih djevojaka pokušalo je osvojiti ručno izrađenu krunu dizajnerice Ivane Milun iz Gallery Gemstone optočenu dragim kamenom smaragdom te poludragim kamenom moonstone. Krunu i plasman u finale 30. Miss Hrvatske osvojila je Ema Helena Vičar, a njezinom pratiljom je proglašena Leticija Hajnić.

Ema Helena Vičar ima 22 godine visoka je 176 cm i studira međunarodno poslovanje. Bavi se modelingom, a hobi su joj putovanja i snimanje sadržaja za društvene mreže. Osam godina bavila se plesom i gimnastikom. Od stranih jezika govori engleski i njemački jezik.

Božidar Banov za Miss Hrvatske/ PR

Djevojke su se predstavile žiriju i publici u novoj modnoj kolekciji hrvatskog branda Calico Mood, a prošetale su pozornicom i prekrasnim haljinama Nikolina wedding store. Za šminku su se brinuli vizažisti Učilišta Profokus, a za frizure Blowout bar.

Božidar Banov za Miss Hrvatske/ PR

Program, u kojem su nastupili Mažoret klub Pisarovina, plesna skupina Megablast i Najljepša mama Hrvatske 2023. Patricija Lukšić, vodio JE Davor Garić. Zahvalu pokroviteljima Turističkoj zajednici Zagrebačke županije, Gradu Velika Gorica i gradonačelniku Krešimiru Ačkaru uputila je Iva Loparić Kontek vlasnica licence i direktorica Miss Hrvatske za Miss Svijeta.

FOTO: Božidar Banov za Miss Hrvatske/ PR

 

 

Show
Velika Gorica
Zagrebačka županija