FOTO: Društveni dom u Orlima poprima novi izgled

U tijeku su tako radovi na adaptaciji doma u Orlima, gdje je općinskim sredstvima promijenjeno krovište, dok se europskim sredstvima obnavlja unutrašnjost doma

Općina Orle u minulom je vremenu značajna sredstva uložila u obnovu i adaptaciju društvenih i vatrogasnih domova. U tijeku su tako radovi na adaptaciji doma u Orlima, gdje je općinskim sredstvima promijenjeno krovište, dok se europskim sredstvima obnavlja unutrašnjost doma.

-Bit će to jedan mali kulturni centar u klopu projekta 54+ za 29+. Cijeli je prostor zamišljen kao mjesto gdje će se održavati predstave, razne radionice, kao i brojni drugi društveni događaji- kaže nam načelnik Ervin Vujica.

-Srušena je stara betonska ploča i napravljena nova, postavljena je hidroizolacija, obnovljeni su zidovi, postavit će se novi strop, a preuredit će se i sanitarni čvorovi- o radovima će načelnik.

Vrijednost radova u domu je oko 600 tisuća kuna, dok su radovi na obnovi krovišta koštali 400 tisuća kuna, a kompletni radovi trebali bi biti završeni tijekom veljače.