FOTO: Bukevje odličan domaćin. Drnek ugodno iznenađenje

Priča dana je ekipa Drnka koja se vratila svojim korijenima te u sastav vratila neka veteranska imena. Vratilo im se to na najbolji mogući način, jer nakon što su u subotu iznenadili Vukovinu, jučer su slavili u dvoboju protiv Čičke Poljane

Za nama je dvostruki vikend program na Malonogometnoj ligi Turopolja i Posavine koja ulazi u samu završnicu. Dva kola prije kraja Turopolje, koje je u derbiju lige doživjelo poraz od Kuča pred neprikosnovenim vladarima lige ima bod prednosti.

Nakon subotnjeg domaćinstva na Knejama u Kučama, liga je jučer nastavljena u Bukevju na sportskom zdanju Ilice. Mlada i radišna ekipa domaćina pobrinula se da sve funkcionira besprijekorno, od terena do šank linije gdje rashlađenih pića nije manjkalo. Atmosfera i sve popratno oko igrališta bilo je na nivou, u što su se uklopile i neizvjesne utakmice.

Turopolje je tek u smiraj utakmice uspjelo pogotkom Anđelića svladati oslabljeni Mraclin, Kuče se poigralo Lazinama kojima su isporučili devet zgoditaka, od kojih je pet potpisao Igor Hajduk.

Ipak, priča dana je ekipa Drnka koja se vratila svojim korijenima te u sastav vratila neka veteranska imena. Vratilo im se to na najbolji mogući način, jer nakon što su u subotu iznenadili Vukovinu, jučer su slavili u dvoboju protiv Čičke Poljane.

REZULTATI 11. KOLO :
GORNJE PODOTOČJE – BUKEVJE 1:1 (Gmižić/Kovač), VELEŠEVEC – VUKOVINA 2:4 (Porko, Karlović/Šipić 2, Mikić 2), ČIČKA POLJANA – DRNEK 1:3 (J. Jambrešić/Ščrbak 2, Žarina), MRACLIN – TUROPOLJE 0:1 (Anđelić), KUČE – LAZINA 9:0 (Hajduk 5, Đuračić, Jančetić, V. Lučić, T. Lučić), JAGODNO – BUŠEVEC 5:1 (I. Sudar 2, Vukadin 2, Jakovljević/Stuparić).

POREDAK: 1. Turopolje 25, 2. Kuče 24, 3. Vukovina 21, 4. Buševec 16, 5. Gornje Podotočje 16, 6. Bukevje 15, 7. Jagodno 14, 8. Drnek 12, 9. Mraclin 10, 9. Čička Poljana 10, 10. Lazina 10, 11. Novo Čiče 9, 12. Veleševec 9.