FOTO: Bivšim manekenkama godine idu u prilog! Imaju figure koje će vam zalediti pogled, ostat ćete bez daha!

Da su sve žene lijepe - odavno znamo, ali kada su u pitanju hrvatske manekenke – čini se da su one otkrile tajnu dugovječnosti

Da su sve žene lijepe – odavno znamo, ali kada su u pitanju hrvatske manekenke – čini se da su one otkrile tajnu dugovječnosti. Naime, na glamuroznom Extravagant eventu pojavile su se i ljepotice koje su nekada žarile i palile domaćim pistama.

Maja Sulić izgleda kao da je jučer ponijela titulu Miss Universe, a ništa manje svojim stasom ne oduševljava ni prelijepa Vedrana Linardić koja bi i danas mogla ponijeti titulu najseksi Hrvatice. Extravagant party koji je slavio 17. godišnjicu emitiranja ove emisije na riječkoj televiziji Kanal RI privukao je i prelijepu Jelenu Urukalo, ali i Ivanu Paris.

Na glamurozan događaj došlo je četrdesetak ljudi, a na svaki se detalj pazilo pa tako i na to da je Frankopanski kaštel na Grobniku sjajno mjesto za ovakav događaj jer se uz dobru zabavu mogla držati i dovoljna distanca. Osim bivših manekenki, na ovom su se događaju našla i brojna druga poznata lica poput Sandija Cenova, Edvina Liverića, Antonele Malis, Nikoline Tomljanović, Elene Tomeček Zdjelar, Maura Staraja, Martine Majerle, Marine Karatović Mišura, Sanje Zambelli, Viviane Kalmar, Ester Gallo, Linde Lukežić, Milene Kapetanović, Hane Kalac i mnogih drugih.