Provedena je već tradicionalna akcija

Forum mladih SDP-a Velike Gorice obilježio Svjetski dan borbe protiv AIDS-a

Mladima su se u podjeli edukativnog materijala pridružili Ivana Mlinar i Branimir Mikšić, predsjednica i tajnik Gradske organizacije SDP-a Velika Gorica
IMG_4188

Forum mladih SDP-a Velike Gorice tradicionalnom je akcijom obilježio danas, 1. prosinca Svjetski dan borbe protiv AIDS-a. Tom prilikom Forumaši su mladima svojeg grada podijelili prezervative te informativne i edukativne letke s najbitnijim informacijama o problematici ove opasne i smrtonosne bolesti.

-Mlade treba upozoriti i osvijestiti o HIV virusu koji se najčešće prenosi nezaštićenim spolnim odnosom, ali i potaknuti na pravovremena testiranja kako bi se maksimalno zaštitili te spriječili njezino širenje. Želja je nas Forumaša potaknuti mlade da budu odgovorni prema sebi i svojem tijelu, jer o njemu isključivo odlučuju sami! Žao nam je što se i Savjet mladih Velike Gorice na čiji rad smo se nedavno osvrnuli nije proaktivno uključio u obilježavanje ovog dana kao dana svjesnosti odgovornog seksualnog ponašanja, jer između ostalog to bi trebala biti i njihova uloga- ističe Forum mladih SDP-a u svome priopćenju.

Mladima su se u podjeli edukativnog materijala pridružili Ivana Mlinar i Branimir Mikšić, predsjednica i tajnik Gradske organizacije SDP-a Velika Gorica.

Ostalo
Velika Gorica