DRAŽEN VUJNOVIĆ, predsjednik NK Kurilovec: Nismo se osramotili, štoviše pokazali smo određenu kvalitetu

Dan nakon povijesne utakmice na Udarniku porazgovarali smo s prvim čovjekom Kurilovca, predsjednikom Draženom Vujnovićem

Matija Habljak/PIXSELL

U Kurilovcu se polako sliježu dojmovi nakon najveće utakmice u klupskoj povijesti u kojoj je na Udarniku u okviru osmine finala Kupa Hrvatske gostovao Osijek, predvođen Nenadom Bjelicom. Prvoligaš nije dozvolio iznenađenje te se pobjedom 4:0 plasirao u četvrtfinale natjecanje, dok je Kurilovčanima ovaj susret svojevrsna nagrada za sjajnu sezonu u kojoj je momčad premijerno zaigrala u osmini finala Kupa.

-Nismo se osramotili- na prvu će predsjednik Kurilovca Dražen Vujnović te nastavlja dalje s dojmovima o jučerašnjoj utakmici.

-Za nas je to bio povijesni događaj. Pokazali smo da imamo kvalitetu što su nam potvrdili i oni sami nakon utakmice, dok izjava trenera Bjelice nakon utakmice da imamo kvalitetu i za drugu ligu veseli i obvezuje da tako nastavimo i dalje- kazao nam je Vujnović.

Nažalost, najveća klupska utakmica nije odigrana pred dekorom kakvim i zaslužuje, no televizijski prijenos barem je mala satisfakcija, za sve one koji nisu mogli biti na Udarniku.

-Osijek nam je izašao u susret pomicanjem termina, jer ova se utakmica trebala odigrati u prosincu. Nadali smo se kada smo prebacivali termin da će biti gledatelja. To je ta žal, a s druge strane to veselje da smo mogli ugostiti jednog takvog prvoligaša- ističe prvi čovjek Kurilovca, kojeg je ugodno iznenadila gesta Osijeka koji u Kurilovec nisu došli praznih ruku.

-I ovim se putem zahvaljujemo Osijeku na velikoj profesionalnosti prilikom dolaska i velikoj gesti uoči utakmice. Imali smo do sada utakmica s prvoligašima, no Osijek je pokazao kako je trenutno nivo više. Još jednom veliko i istinsko hvala na svim onim poklonima (6 Nike lopti, 21 podmajica, veliki uokvireni dres i niz drugih poklona)- kaže Dražen.

Nisu ni Kurilovčani bili neljubazni, u skladu sa svojim mogućnostima oni su darivali Osječane, a napose trenera Bjelicu, kojem su se tako željeli zahvaliti na brojnim radosnim trenucima koje im je donio kao trener Dinama.

-Naravno poželjeli smo mu da takve uspjehe postigne i kao trener Osijeka- istaknuo je Vujnović koji se ovim putem zahvalio svima koji su pridonijeli u organizaciji utakmice kao i Bistro Babriga, klupske legende Josipa Jančića Babrige koji je ugostio službene utakmice jučerašnje utakmice.

Pred Kurilovcem je sada završnica jesenske dionice prvenstva u kojoj momčad očekuje pet susreta u kojima će se tražiti što više bodova, kako bi se pokušalo osvojiti i prvo mjesto na polusezoni.

-Cilj nam je pokušati pobijediti u svih pet utakmica i osvojiti jesenski naslov. To nam je sada neki cilj, koji vjerujem da možemo ostvariti- za kraj će predsjednik Kurilovca Dražen Vujnović.