I druga pobjeda za kormilom

DINKO JELIČIĆ, nakon velikog slavlja: Velika je stvar pobijediti Hajduk

Dinko Jeličić sjajno je pripremio i vodio momčad, koju niti primljeni gol nije obeshrabrio, baš naprotiv novim svježim igračima Goričani su došli do velike pobjede koja ih je vinula na četvrto mjesto ligaškog poretka
Gorica i Hajduk sastali se u 8. kolu SuperSport HNL-a Matija Habljak/PIXSELL

Euforija s terena Gradskog stadiona preselila se i u svlačionicu, gdje je oružar Franjo Kovačić-Pevec poveo već legendarnu pjesmu “imamo bekove, imamo halfove, imamo forove što daju golove. Hoćemo golove, hoćemo pobjede, hoćemo titulu još ove godine“. Zasluženo su slavili Goričani prvu pobjedu nad Hajdukom nakon deset sušnih kola.

Dinko Jeličić sjajno je pripremio i vodio momčad, koju niti primljeni gol nije obeshrabrio, baš naprotiv novim svježim igračima Goričani su došli do velike pobjede koja ih je vinula na četvrto mjesto ligaškog poretka.

-Nakon ovakvih pobjeda je najlakše davati izjave. Što reći nego čestitati momčadi na pobjedi, energiji, vjeri i samopouzdanju do zadnje minute. Na tome smo i radili ova dva tjedna- kazao je Jeličić na konferenciji za medije nakon utakmice, a potom nastavio;

-Svaka pobjeda je draga, ali ovo je velika pobjeda protiv momčadi koja je legitiman kandidat za prvaka. U seniorskoj karijeri ovo je zasigurno jedna od najvećih pobjeda, jer velika je stvar pobijediti Hajduk- zaključio je Dinko Jeličić, koji je i u drugom susretu na klupi kao trener upisao pobjedu.

Sport
Velika Gorica