Gastro Turopolja obogaćen BBQ Masterclassom

Davor Šušković će vas na Gastru naučit kako postati bolji roštilj majstor

Velikogoričanin Davor Šušković, poznatiji kao kralj roštilja, održat će BBQ Masterclass u petak 13. listopada od 17 do 19 sati na prostoru oko Centra za posjetitelje
Peti jubilarni Medulin Craft Beer Festival Dusko Marusic /PIXSELL

Velikogoričanin Davor Šušković, poznatiji kao kralj roštilja, održat će BBQ Masterclass u petak 13. listopada od 17 do 19 sati na prostoru oko Centra za posjetitelje.

U sklopu radionice predstavit će jelo koje je hrvatskoj reprezentaciji donijelo šesto mjesto na KCBS BBQ natjecanju u Sloveniji: kralja svih komada mesa, neponovljivi i fantastični Brisket. Uz Brisket, prikazat će i pripremu junećih rebara te na kettle roštilju ispeći neke od najboljih svjetskih steakova.

-Broj ljudi na radionici je ograničen do 25 osoba, kako bi radionica mogla biti interaktivna i kako bi svatko moga dobiti i čuti informaciju o svemu što ih zanima. Mi na našim radionicama pričamo apsolutno sve. Od paljenja roštilja, održavanja, metodama pečenja, indirektno i direktno dimljenje, zatim o samom mesu, ali i na koji se način koji komad priprema. Drago nam je da ćemo održati ovakvu radionicu na domaćem terenu- kazao je najavljujući radionicu Davor Šušković.

Događanja
Velika Gorica