Veliko priznanje

Dani ponosa i slave za ŽRK Udarnik: Luna Gojak i Leona Lilić pozvane na okupljanje kadetske reprezentacije

Bit će toga još, poruka je iz ŽRK Udarnik
448049169_966736732122363_4112724114183342960_n

Iza Ženskog rukometnog kluba Udarnik još je jedna i više nego uspješna sezona. Seniorska ekipa usprkos odlascima važnih karika iz prvog dijela sezone ostala je u vrhu drugoligaškog poretka. Ekipa pod vodstvom Martine Vugrinović u konačnici je zauzela četvrto mjesto, a puno više radosti proljetos su donijele mlađe dobne kategorije.

Nakon što je U15 ekipa na Završnici Prvenstva Hrvatske zauzela sedmo mjesto, prošlog tjedna isti je uspjeh postigla i generacija igračica rođenih 2010./11. godine, a konačna potvrda dobrog rada u Školi rukometa stigla je ovih dana, jer na klupsku su adresu stigla dva poziva na okupljanje kadetske reprezentacije Hrvatske. Put Umaga od 22. do 28. lipnja će Luna Gojak i Leona Lilić, koje su odličnim igrama privukle pozornost izbornika koji ih je uvrstio na popis od 36 igračica.

-Popis nas je učinio neizmjerno ponosnima i sretnima, jer smo još jednom dobili nagradu za rad i trud i još jedan u nizu dokaza da naši treneri izuzetno dobro rade sa djevojčicama u našoj školi rukometa. Izuzetno je ovo priznanje za dobar rad naše škole rukometa te vjerujemo da je ovo samo korak ka još većim uspjesima našeg kluba. Bit će toga još- poruka je iz ŽRK Udarnik.

Sport
Velika Gorica