Sudjelovalo je 12 momčadi

BT servis & Kos usluge uvjerljivim izdanjem do trijumfa na MNT Blaž, Žina i Gale

Uz dva gola Ivana Kosa, te jednim Marija Stuparića, Josipa Rakovića te Ivana Dumbovića BT servis & Kos usluge s 5:0 porazio je MNK Čeglje
IMG_0000

Nogometni klub Mraclin još jednom se pokazao kao sjajan domaćin sportskog dijela programa uz Vidove dane. Mraclinska Graba u subotu je još jednom okupila brojne Mraclince i njihove goste koji su se zabavljali do dugo u noć.

Druženje je započelo još za dana, jer najprije je startao 9. MNT Blaž, Žina i Gale, koji je okupio 12 momčadi, a paralelno s turnirom na dva terena Nove grabe igralo se prvo kolo Malonogometne lige Turopolja i Posavine.

Najviše uspjeha na ovogodišnjem memorijalu imala je momčad BT servis & Kos usluge koja je na uvjerljivi način trijumfirala. Nakon što su lakoćom riješili grupnu fazu natjecanja, igrači BT servisa & Kos usluga redom su slavili protiv Turopolja u ruletu sedmeraca, da bi u polufinalu s 4:0 svladali Iličić Mont, a još uvjerljiviji bili su u finalu u kojem su uz dva gola Ivana Kosa, te jednim Marija Stuparića, Josipa Rakovića te Ivana Dumbovića s 5:0 svladali MNK Čeglje. Novčane nagrade i pehare najboljim momčadima dodijelio je Jurica Galeković.

Ivan Kos iz pobjedničke momčadi bio je najbolji strijelac i igrač turnira, dok je Antonio Menčeski (Iličić Mont) izabran za najboljeg vratara turnira.

9. MNT BLAŽ, ŽINA I GALE
ČETVRTFINALE: PPS Galeković – CB Vision 1:0, LC Gallina – Iličić Mont 0:3, Bumbari – MNK Čeglje 1:2, BT servis & Kos usluge – Turopolje 1:1 (sedmerci 3:2)
POLUFINALE: BT servis & Kos – Iličić Mont 4:0, MNK Čeglje – PPS Galeković 4:0
ZA TREĆE MJESTO: ličić Mont – PPS Galeković 3:2- 7m
FINALE: BT servis & Kos – MNK Čeglje 5:0

Sport
Velika Gorica