BM 365 – Stranka rada i solidarnosti proširila svoju organizaciju na Kravarsko i Marija Goricu

MB-365

BM 365 – Stranka rad i solidarnosti i dalje radi na širenju svoje organizacije. Nakon što su osnovane gradske organizacije po svim županijskim gradovima krenulo se u osnivanje općinskih organizacija. Proteklog tjedna osnovane su tako organizacije u Kravarskom i Marija Gorici gdje su na čelne funkcije izabrane Dragica Ceković u Kravarskom te Valentina Žnidarić u Marija Gorici.

-Želimo imati organizaciju stranke BM 365 u svim jedinicama lokalne samouprave na području naše Županije- rekao nam je predsjednik županijske organizacije stranke Zvonko Kunić, koji je zajedno sa zagrebačkim gradonačelnikom Bandićem prisustvovao osnivanju stranke u Kravarskom.

Tom prilikom Milan Bandić je čestitao ženskom vodstvu novoosnovane organizacije, zahvalio im se na podršci koju će svojom snagom dati stranci te napomenuo da se samo radom i solidarnošću mogu stvoriti rezultati za boljitak ovoga kraja.

Upravo iz tog razloga, ovdje se ne staje, jer su u pripremi osnivanja novih općinskih organizacija na zaprešićkom kraju, kao i u Općini Orle.

-Polako, ali sigurno realiziramo svoj cilj. Vjerujem da ćemo uskoro završiti s osnivanjem po općinama gdje još nismo prisutni. Naša je želja sudjelovati i predlagati dobra rješenja na terenu koja pozitivno utječu na svakodnevni život građana naše Županije- zaključio je Kunić.

Hrvatska
Kravarsko
Općina
Ostalo
Zagrebačka županija