Rapsodija Tigrova u Novskoj

Ban Jelačić povezao dvije uzastopne pobjede; GNK Tigar Sveta Nedelja osigurao jesensku titulu

Kolo će danas od 14 sati zaključiti dvoboji; Croatia-Rugvica Sava, Gradići-Vrbovec i Mraclin-Stupnik
399675717_370392555338981_8119177265167735975_n Facebook GNK Tigar Sveta Nedelja

Na terenima 4. NL-skupina B igraju se utakmice pretposljednjeg kola u jesenskom dijelu prvenstva. Uoči posljednjih 90 minuta GNK Tigar Sveta Nedelja osigurao je jesenski naslov nakon uvjerljive 6:0 pobjede u Novskoj. Teniskim rječnikom rečeno, Tigar i Libertas odigrali su tek prvi set. Na igralištu gdje su lani izgubili naslov, Tigrovi su ovoga puta odigrali bez pogreške te uz četiri gola Nikice Brujića te jednim Josipa Mohača i Nikola Raka došli do uvjerljive pobjede.

Istim rezultatom Moslavina je u moslavačkom derbiju svladala Moslavac. Strijelci su redom bili Leon Ćosić, Dario Cvrtila, Dario Dajčar, Krunoslav Lilovac, Ante Batarelo i još jednom Dario Dajčar. Raspucani su bili i igrači Jaske Vinogradar koji su na Centrali s 5:0 porazili Lekenik uz tri gola Bašića te jednim Miščina i Kelave.

Bodove u gostima osvojili su Naftaš Ivanić koji je u Kerestincu s 3:1 bio uspješniji od TOP-a, dok je Ban Jelačić pobjednički prošao kroz Topusko gdje je slavio s 1:0. Druga je to uzastopna pobjeda za sastav trenera Hrvoja Jančetića, kojom su se odmakli od najugroženijih klubova.

Kolo će danas od 14 sati zaključiti dvoboji; Croatia-Rugvica Sava, Gradići-Vrbovec i Mraclin-Stupnik.

 

Sport
Velika Gorica
Zagrebačka županija