ABA 2 LIGA: Gorica u nastavku ostala bez goriva pa upisala poraz

Goričani su prikazali dobru igru i dok je bilo snage bili su u rezultatskoj prednosti

ABA 2 liga

Naporni ritam utakmica koje igraju svaki drugi dan Goričani su nastavili u sarajevskom balonu ABA 2 lige protiv Mladosti iz Zemuna. Goričani su prikazali dobru igru i dok je bilo snage bili su u rezultatskoj prednosti. Međutim, energetski pad u nastavku i veliki broj izgubljenih lopti prevagnuli su u korist ekipe iz Srbije, koja je slavila sa 76:67.

-Nije bila teška utakmica u 1. poluvremenu dok smo poštivali neke stvari koji smo dogovorili prije utakmice i na kojima smo inzistirali u pripremi. U 2. poluvremenu smo počeli nekontrolirano bacati lopte u pas i prestali smo raditi pravodobne kretnje. Protivnička momčad je to osjetila i podigli su nivo agresivnosti. Jednostavno u toj trećoj četvrtini se nismo snašli, potpuno smo izgubili samopouzdanje i šutevi do kojih smo dolazili nisu više ulazili- kazao je trener Gorice, Josip Sesar, čije igrače u srijedu očekuje susret protiv domaćina Sparsa.

U redovima Gorice najistaknutiji pojedinac bio je Krešimir Ljubičić s 15 poena i 9 skokova, dok su se Ivan Majcunić i Emil Savić zaustavili na 9 koševa.