Nastavljeno ulaganje u sport

Završena obnova Tenis centra Zaprešić

Zaprešićki sportaši lakše će putovati i na natjecanja budući da je Zajednica športskih udruga grada Zaprešića, uz pomoć Grada i Hrvatskog olimpijskog odbora, kupila novo kombi vozilo koje će biti na raspolaganju svim klubovima
Photo-14.10.2024.-11-50-49-1-scaled Grad Zaprešić

Grad Zaprešić nastavlja s ulaganjima u sport. Završeni su radovi na izmjeni cerade na dvorani Tenis centra Zaprešić vrijedni više od 30 tisuća eura, dok je kompletno preuređenje klupskih prostorija u iznosu od 70 tisuća eura financirano sredstvima Agencije za regionalni razvoj i vlastitim prihodima i donacijama. Uređene su svlačionice s tuševima, sanitarni čvor i prostor za druženje.

Puno će to značiti za čak 122 polaznika Škole tenisa, a i veliki broj onih koji svakodnevno rekreativno treniraju u uvjetima koji su sada na europskoj razini, rekao je predsjednik Tenis centra Zaprešić Stjepan Mihaliček.

A od sada će zaprešićki sportaši lakše putovati i na natjecanja budući da je Zajednica športskih udruga grada Zaprešića, uz pomoć Grada i Hrvatskog olimpijskog odbora, kupila novo kombi vozilo koje će biti na raspolaganju svim klubovima. Ukupna vrijednost kombi vozila je 46.660,95 eura, od kojih je Hrvatski olimpijski odbor sufinancirao sa 15 tisuća eura, dok je ostatak sufinancirao Grad Zaprešić.

-Sretan sam što smo uspjeli kupiti ovo vozilo koje će uvelike pomoći sportašima u odlasku na natjecanja, prije svega sportašima iz individualnih sportova, ali i onih manjih timskih, a uz to ćemo i racionalizirati troškove Zajednice za tu namjenu- rekao je predsjednik Gradskog vijeća i Zajednice športskih udruga grada Zaprešića Matija Teur.

Aktualno
Zaprešić