U nedjelju vrhunac

FOTO Pred nama je Gastro vikend. Toth: Pozivam sve u nedjelju na tradicionalni turopoljski ručak

Uvertira u vikend bilo je otvorenje 3. Festivala ekološke poljoprivrede Zagrebačke županije, uz koji se u Parku Plemenite opčine turopoljske održavaju i 12. Velikogorički dani meda te 6. Gospodarski sajam
DSC_1066

Pred Velikogoričanima i njihovim gostima je 23. Gastro Turopolja koji će se održati u vikendu pred nama. Veliko finale manifestacije bit će u nedjelju, 13. listopada u Parku Plemenite opčine turopoljske, gdje neće nedostajati dobre gastronomske ponude.

Uvertira u vikend bilo je otvorenje 3. Festivala ekološke poljoprivrede Zagrebačke županije, uz koji se u Parku Plemenite opčine turopoljske održavaju i 12. Velikogorički dani meda te 6. Gospodarski sajam.

-Sutra nas očekuje Dječji gastro s cjelokupnim programom namijenjenim našim najmlađim sugrađanima. Posebno je to što će se sutra održati natjecanje u pripremanju turopoljskih knedli, a tu su i svi velikogorički vrtići koji spremaju štrudlu od jabuka za prodaju u humanitarne svrhe. Učenici Srednje škole pripremaju gulaš, a tu su i brojni izviđači koji dolaze iz cijele Hrvatske- kazala je direktorica Turističke zajednice Velika Gorica Maja Toth, pozvavši sve na tradicionalni nedjeljni turopoljski ručak.

-To se već zna da je u nedjelju natjecanje u pripremanju turopoljske kotlovine, no tu je o ostala bogata gastronomska ponuda- naglasila je Toth.

Događanja
Velika Gorica