Trećeligaški derbi

SVI NA UDARNIK Nogometaši Kurilovca u subotu dočekuju vodeće Ravnice

Mlada nogometna družina Senada Harambašića jedno je, baš uz Ravnice koji su povratnici u ovaj rang natjecanja, od najugodnijih iznenađenja lige, te svojim vjernim navijačima žele priuštiti još jedno lijepo subotnje nogometno popodne
460632679_951605347008234_2242144373319458846_n

Jedno od ugodnijih iznenađenja 3. NL Centar svakako je NK Kurilovec koji je u šest odigranih kola ostvario četiri pobjede, jedan remi i jedan nezasluženi poraz u Petrinji od Mladosti. S 13 bodova na kontu igrači trenera Senada Harambašića na drugom su mjestu poretka.

-Rezultatima na početku sezone moramo biti zadovoljni. Već dugo nismo imali tako dobar start. Sve to odrazilo se i na atmosferu koja je odlična- ističe predsjednik Kurilovca Dražen Vujnović uoči velikog subotnjeg derbija.

Naime, na Udarnik dolaze vodeće Ravnice koje su u šest kola ostvarile svih šest pobjeda. Drugi na prvoga najbolji je poziv za sve nogometne sladokusce da u subotu od 14 sati budu u Kurilovcu, na velikom trećeligaškom derbiju.

-Očekuje dobru i zanimljivu utakmicu. Bolji poziv ljubiteljima od sudara dviju vodećih momčadi ne treba- naglašava Vujnović i otkriva klupske želje;

-Mi smo si rekli prije sezone da idemo utakmicu po utakmicu. Sportski je najaviti i reći da idemo pobijediti, no hoće li tako biti vidjet ćemo.

Uz ove sezone odlične seniore, u punom pogonu su i sve ostale klupske kategorije.

-Nogometna škola je ponos našeg kluba i ona je i dalje organizirana na jednoj visokoj razini. Kadeti i juniori izborili su viši rang i želja je da ove sezone tamo i ostanu. Sve ostale kategorije idu prema već uhodanom planu- kazao je Vujnović i pozvao sve još jednom na utakmicu na SRC Udarnik koja se u subotu igra od 14 sati.

Sport
Velika Gorica