Traži se nastavak domaćeg niza

GORICA DOČEKUJE SPAČVU UZ TV KAMERE Mišković: Učinit ćemo sve da bodovi ostanu u Velikoj Gorici

Utakmica protiv Vinkovčana jedna je od onih koju treba dobiti, ako se želi na proljeće igrati Ligu za prvaka
DSC_9719

Poslije gubitka bodova u Našicama, rukometaši Gorice okrenuli su se pripremi domaće utakmice protiv Bjelin Spačve. Utakmica protiv Vinkovčana jedna je od onih koju treba dobiti, ako se želi na proljeće igrati Ligu za prvaka.

-U goste nam dolazi Spačva, jedan od “favorita” ove skupine za prva tri mjesta koje vode u ligu za prvaka. Radi se o kvalitetnom protivniku koji je to dokazao i nastupima u europskom i domaćem natjecanju- kazao je trener Gorice Matej Mišković, koji očekuje tešku utakmicu.

-Ova utakmica dosta toga usmjerit će u daljnjem natjecanju. Respektiramo protivnika, ali i sebe prije svega, pripremamo se za utakmicu, igramo na domaćem terenu i sve ćemo učiniti da bodovi ostanu u Gorici. Vjerujem u svoju ekipu i siguran sam da ćemo odgovoriti na sve izazove koji su pred nama- zaključio je Mišković.

Gosti iz Vinkovaca respektiraju protivnika, što je potvrdio i pomoćni trener Bjelin Spačve Slaviša Ignjić.

-Gorica je u dosadašnjem dijelu prvenstva pokazala odličnu igru te ne očekujemo ništa drugo ni protiv nas. Čeka nas sigurno kvalitetna i zanimljiva utakmica u kojoj nemamo što izgubiti, ali mnogo toga možemo dobiti. Tako da idemo i mi ponoviti svoju igru iz prethodna dva kola pa neka bolji pobijedi- poručio je Ignjić.

Utakmica u Gradskoj sportskoj dvorani igra se o 18 sati uz izravan televizijski prijenos na MAXsportu.

Sport
Velika Gorica