Odigrano sedmo kolo

PREMIER LIGA Turopoljac preko Sloge do prve pobjede. Samoborske Kobre i dalje stopostotne

Da tri boda ostanu u Kučama pobrinuo se Tomislav Šutalo koji je u 76. minuti pogodio za 2:1
453189620_1256280909159488_4995233169907987202_n

Sedmo kolo Premier lige napokon je bilo sretno za nogometaše Turopoljca koji su nakon tri remija i isto toliko poraza došli do prve prvenstvene pobjede. Na Knejama su u nedjelju dočekali Slogu iz Križa, koja je na koncu poražena s 2:1.

Matija Čaić u 16. minuti doveo je Turopoljac u vodstvo, koje je minutu pred odlazaka na odmor poništio Filip Tupek. No, da tri boda ostanu u Kučama pobrinuo se Tomislav Šutalo koji je u 76. minuti pogodio za 2:1.

Sa šest bodova na kontu Turopoljac je na četrnaestom mjestu, a na krilima te pobjede “zeleni” u srijedu gostuju u Bestovju kod istoimenog domaćina.

Lomnica u golijadi bolja od Kloštra

Efikasna utakmica odigrana je na Makuni gdje je Lomnica ugostila Kloštar. Domaća momčad na kraju je slavila s 5:2. Dvostruki strijelac za Lomnicu bio je Leonardo Mostarlić, a po jedan gol postigli su Josip Delić, Josip Grdenić i Domagoj Šoštarec. Strijelci za Kloštar bili su Ivan Penava i Karlo Darojković.

Dubrava je uz dva gola iskusnoga Tihomira Bradića, te jednim Leonarda Jantoljaka i autogolom Josipa Čirjaka s 4:0 svladala Vatrogasac. Ban Jelačić je uz dva gola Filipa Harambašića i jednim Ivana Pušića s 3:1 bio bolji od Mladosti (KD) za koju je strijelac bio Tomislav Nežić. Istim je rezultatom slavio i Polet u gostima kod Save (D).

Vodeće samoborske Kobre nisu dozvolile iznenađenje protiv Klasa. Golovima Matevža Sodiča i Luke Ašanina s 2:1 svladale su Klas, a istim je rezultatom Strmec došao do bodova kod Zrinskog. Meštrica i Bestovje podijelili su bodove odigravši 1:1, a bez pobjednika završio je i susret između Lukavca i Sutle Laduča. U tom susretu mreže su mirovale.

U srijedu redovno kolo

Nova uzbuđenja u najvišem rangu županijskog nogometa već su u srijedu, 25. rujna kada su na rasporedu utakmice osmoga kola u kojima se sastaju; Klas-Sutla Laduč, Strmec-Lukavec, Mladost (KD)-Zrinski, Sloga-Ban Jelačić, Bestovje-Turopoljac, Vatrogasac-Meštrica, Kloštar-Dubrava, Polet-Lomnica i HNK Kobre Samobor-Sava (D). Sve utakmice igraju se s početkom u 16,30 sati.

Sport
Velika Gorica
Zagrebačka županija