Bili smo na treningu KK Gorice

Košarkaši Gorice bruse formu. Za vikend svladana Crikvenica, slijedi nastup na turniru u Đakovu

Trener Damir Miljković zadovoljan je kako momčad napreduje i odgovara na postavljene zahtjeve
20240916_162648

Košarkaši Gorice ušli su u četvrti tjedan priprema. Roster momčadi za narednu sezonu iskristaliziran je.

Novopridošlim Leonu Kaliniću, Kristijanu Validžiću i Borni Dramaliji, pridružili su se u međuvremenu Luka Vargek, Matija Pavlic koji je stigao na posudbu iz Dinama te najzvučnije ovoljetno pojačanje Matej Buovac. Uz njih na raspolaganju treneru Damiru Miljkoviću su Ante Mašić, Kristijan Šutalo, Frano Miloloža, Lovro Došen i nekolicina mladih domaćih igrača.

Do sada je momčad odigrala tri utakmice u kojima je ostvarila dvije pobjede i poraz od Samobora. Uz pobjedu protiv Bosca, gorički košarkaši slavili su i u gostima kod Crikvenice gdje su utakmicu u svoju korist riješili rezultatom 89:86. Goričke strijelce u toj je utakmici predvodio Dramalija s 23 poena, a dvocifren učinak imali su još Buovac (14), Došen (13), Šutalo (12) i Pavlic (10). Validžić je pridodao 9 poena, Miloloža 5, a Kalinić 3.

-Zadovoljan sam. Imamo neke stvari koje ćemo kroz trenažni proces probati rješavati. U suštini je sve ok. Momci su vrijedni, rade naporno i ja sam optimist. Do početka sezone još je mjesec dana. Kroz dobre treninge nadam se da ćemo spremni dočekati početak prvenstva- kazao nam je uoči treninga na početku novog radnog tjedna trener Damir Miljković.

Pred goričkim košarkašima za vikend je nastup na turniru u Đakovu, gdje će uveličati 50 godina tamošnjeg KK Đakovo, a uz Goricu i domaćina, na turniru još sudjeluju Marsonija i Mostar.

-Tamo se nadamo dobrim igrama. Imamo svoje ciljeve, a vjerujem kako radom i treninzima može samo napredovati- zaključio je Miljković.

Sport
Velika Gorica